Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Happy to Help! 5007370

Kniha pln zbavnch aktivt pre fanikov srie LEGO City

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Happy to Help!
SKU 5007370
Séria LEGO City
Cena LEGO 8,99 €

Popis produktu

Deti majú teraz možnosť užiť si hodiny zábavných dobrodružstiev s touto 32-stranovou knižkou s aktivitami LEGO City: Happy to Help! Nájdu v nej celý rad vtipných aj napínavých komiksových príbehov, všelijaké zábavné aktivity a hlavolamy od výmyslu sveta. Je skvelým darčekom pre fanúšikov seriálu LEGO City Adventures a nechýba v nej ani minifigúrka Harla Hubbsa pre zábavné hry na postavy.

  • Knižka LEGO City: Happy to Help! – Táto pestrofarebná 32-stranová kniha s mäkkou väzbou ponúka vtipné komiksové príbehy, aktivity a rôzne hlavolamy inšpirované seriálom LEGO City Adventures
  • Obsahuje minifigúrku zo seriálu LEGO City Adventures – Deti si môžu zinscenovať príbehy z knihy alebo zo seriálu LEGO City Adventures s minifigúrkou Harla Hubbsa
  • Zábavný darček pre fanúšikov série LEGO City – Kniha meria vyše 28 cm na dĺžku a 20 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..