Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

How to Build LEGO Dinosaurs 5007582

Inpiratvna kniha pre malch milovnkov dinosaurov LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov How to Build LEGO Dinosaurs
SKU 5007582
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 13,99 €

Popis produktu

Naplňte túžbu detí so záľubou v dinosauroch a pomôžte im stať sa lepšími staviteľmi vďaka knihe How to Build LEGO Dinosaurs. Táto 96-stranová ilustrovaná kniha predstaví deťom 30 dinosaurov LEGO od ankylosaura až po T-rexa a ukáže im základné kroky na to, ako ich postaviť z kociek LEGO. Modely uvedené v knihe sú čoraz náročnejšie, takže rozvíjajú sebavedomie detí, ktoré napokon zvládnu postaviť každého dinosaura alebo dokonca vymýšľať vlastné praveké stvorenia.

  • Kniha aktivít How to Build LEGO Dinosaurs – Táto 96-stranová ilustrovaná kniha v pevnej väzbe ukazuje základné kroky a techniky na postavenie 30 dinosaurov LEGO
  • Pre všetkých bez ohľadu na schopnosti – Kniha pomáha rozvíjať sebavedomie nováčikov vo svete stavebníc LEGO, ale inšpiruje aj skúsenejších staviteľov – poznámka: kocky LEGO nie sú súčasťou balenia
  • Zábavný darček pre malých milovníkov dinosaurov – Kniha meria vyše 26 cm na dĺžku a 20 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..