Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Botanical Almanac 5008877

Ilustrovan kniha kvetov a rastln z kociek LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Botanical Almanac
SKU 5008877
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 17,99 €

Popis produktu

Objavte krásu kvetov a rastlín postavených z kociek LEGO v tejto nádhernej knihe Botanical Almanac. Táto 112-stranová ilustrovaná kniha v pevnej väzbe, inšpirovaná najpredávanejšími stavebnicami z Botanickej kolekcie LEGO obsahuje detailné výrezypopulárnej flóry vo forme tradičných botanických ilustrácií. Obsahuje aj zábavné fakty a rozhovory zo zákulisia s dizajnérmi LEGO. Na zadnej strane je skrytý odnímateľný zberateľský výtlačok ručne kresleného kvetu.

  • Ilustrovaná kniha kvetín LEGO – Táto 112-stranová kniha v pevnej väzbe obsahuje podrobné ručne kreslené výrezy kvetov a rastlín z kociek LEGO
  • Obrázok na vytlačenie – Vo vnútri zadnej strany knihy nájdete osobitný výtlačok ručne kresleného kvetu, ktorý si môžete zarámovať a zavesiť na stenu
  • Rozmery – Ilustrovaná kniha meria vyše 20 cm na dĺžku a 15 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..