Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Supply Llama 77071

Posute tvorivos det na vyiu rove so tlovou lamou LEGO Fortnite

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Supply Llama
SKU 77071
Kusy 691
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 12+ vek
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Oživte dobrodružstvá z videohry s touto stavebnicou LEGO Fortnite Supply Llama (77071) pre gamerov. Model je inšpirovaný videohrou LEGO Fortnite a umožňuje fanúšikom od 12 rokov postaviť si vlastnú úžasnú hračku podľa videohry.

Malých hráčov čakajú hodiny zábavy pri stavbe modelu Fortnite lamy piñata, ktorá je vo videohre LEGO Fortnite známa pod menom Supply Llama. Stavebnica je plná zábavných detailov, ktoré rozprúdia tvorivú hru. Model má pohyblivú hlavu a otváracie ústa, sedlo a štýlové vybavenie, v ktorom nájdete Grapplera, Slurp Juice, Rough Ruby, Back Pack, Good Luck Charm, Slap Juice a Dynamit. Tieto predmety sú založené na sérii LEGO Fortnite a podporia deti, aby si svoje obľúbené momenty z hry pretvorili aj mimo obrazovky.

Keď fanúšikovia dokončia stavanie tejto Fortnite hračky a objavia všetky jej detaily, stane sa z nej úžasný model na hranie a vystavenie, ktorý si môžu hrdo umiestniť vo svojej izbe či hernom kútiku. Model bude hodnotným darčekom pre gamerov a všetkých fanúšikov Fortnite.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..