Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 41667 Oliviin herný boxík

Prenosný boxík plný potešenia pre všetkých fanúšikov videohier

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Oliviin herný boxík
SKU 41667
EAN 5702016915723
Kusy 64
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 9,59 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Odmeňte malých milovníkov videohier Oliviinym herným boxíkom (41667) zo série LEGO® Friends. V tomto rozkošnom boxíku v tvare batoha nájdu zostaviteľnú hernú miestnosť. Táto prenosná stavebnica je ideálnou hračkou pre LEGO zábavu na cestách.
  • Boxík je vlastne tvorivou súpravou a obsahuje LEGO® Friends minibábiku Oliviu, mačičku v jednej zo 4 rôznych farieb, útulnú stoličku, slúchadlá, reproduktory, televízor a hrnček.
  • S jednotlivými doplnkami sa deti môžu zahrať mimo boxíka alebo si ich doň zabaliť a užiť si tak zábavu na cestách. Chlapci i dievčatá si navyše túto hračku môžu hodiť do batôžka a zahrať sa s kamarátmi vonku či v škole.
  • Tento mini herný boxík je dokonalým darčekom na špeciálne príležitosti alebo narodeniny pre deti od 6 rokov, ktoré zbožňujú prenosné hračky s motívom videohier a tvorivé hry.
  • Táto rozkošná hračka meria vyše 7 cm na výšku, 7 cm na šírku a 5 cm do hĺbky a vďaka svojmu dizajnu v tvare ruksaku je zábavnou, no zároveň kompaktnou ozdobou.
  • Zaveďte deti do sveta mestečka Heartlake plného tvorivých hier a skvelých priateľstiev, kde deti spoznajú postavy podobné im samotným, vďaka stavebniciam zo série LEGO® Friends. Všetci sú tu vítaní!
  • Stavebné dieliky tejto novej LEGO® stavebnice spĺňajú prísne normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy kompatibilné a zakaždým sa ľahko spájajú a oddeľujú. Takto je to už od roku 1958.
  • LEGO® Friends stavebnice dôsledne testujeme, aby sme sa uistili, že spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..