Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Ariel a jej hudobné pódium 43235

LEGO Disney hrakrska stavebnica s minibbikou Ariel

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Ariel a jej hudobné pódium
SKU 43235
Kusy 60
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 15,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Na tvorivé deti od 4 rokov čaká hra plná kreatívnych predstavení popri stavaní stavebnice LEGO ǀ Disney Princess Ariel a jej hudobné pódium (43235). Táto darčeková stavebnica Disney Princess posilní detské schopnosti riešiť problémy a inšpiruje ich k nekonečným tvorivým hrám.

Táto stavebnica obsahuje minibábiku LEGO ǀ Disney Ariel a zvieraciu figúrku LEGO ǀ Disney Sebastiana. V modeli nájdete aj pódium s otáčajúcou sa podlahou, bufet s občerstvením so stoličkou a zábavné prvky, s ktorým sa môžete pustiť rovno do vymýšľania príbehov, vrátane gitary, rumba gulí a ananásu. Prvok štartovacej kocky dá deťom pevný základ na hru a k dispozícii majú aj intuitívny návod na stavanie v podobe farebného obrázkového návodu vytvoreného špeciálne pre deti, ktoré sa začínajú učiť čítať.

Táto štýlová stavebnica 4+ LEGO ǀ Disney je dokonalou kombináciou lásky detí k zostaviteľným hračkám zo série Malá morská víla a môžu si ju vziať kamkoľvek so sebou a hrať sa a stavať spolu s dospelými.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..