Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Batman: The Animated Series Gotham City 76271

Interaktvny zostaviten model GOTHAM CITY pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Batman: The Animated Series Gotham City
SKU 76271
Kusy 4210
Séria LEGO Batman
Vek 18+ vek
Cena LEGO 299,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

S touto stavebnicou pre dospelých fanúšikov Batmana si môžete pripomenúť kultový vzhľad mesta GOTHAM CITY v štýle dark deco. Stavebnica LEGO DC Batman: The Animated Series Gotham City (76271), ktorá obsahuje detaily zo seriálov Batman: The Animated Series aj dosiaľ nevidené akčné scény, bude pútavým darčekom pre dospelých staviteľov, ktorí si chcú užiť komiksové dobrodružstvo.

Táto zostaviteľná scenéria mesta GOTHAM CITY so 4 210 dielikov meria vyše 76 cm na šírku. Model obsahuje 15 panelov, ktoré možno odstrániť a odhaliť vnútro sídla Wayneov, Batmanovu jaskyňu a ústav Arkham Asylum, ako aj aktivity mnohých zloduchov z animovaných seriálov Batman: The Animated Series. Stavebnica obsahuje aj 4 minifigúrky: Batmana, Jokera, Harley Quinna a Catwoman, a odnímateľný Batmobil a Batwing. Zostavený model možno zavesiť na stenu alebo umiestniť kamkoľvek inam vďaka výklopnému podstavcu. Súčasťou modelu sú aj 2 osobitné návody na stavanie, takže na 2 osoby môžu pracovať na modeli súčasne. Pre ešte väčšie pohodlie nájdete digitálnu verziu návodu k tejto stavebnici v aplikácii LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..