Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Durrr Burger 77070

Oivte ikonick figrku z videohry

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Durrr Burger
SKU 77070
Kusy 193
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Ponorte sa do kreativity so stavebnicou LEGO Fortnite Durrr Burger (77070), úžasným modelom podľa videohry pre hráčov od 9 rokov.

Stavebnica je založená na videohre LEGO Fortnite a fanúšikovia si vďaka nej môžu vytvoriť výstavný model Durrr Burgera, kultového maskota reštaurácie vo svete Fortnite. Mladí hráči si užijú hodiny zábavy a víťazstiev počas stavania a potom preskúmajú napínavé detaily stavebnice vrátane rozpoznateľných očí, jazyka a olív na špáradle.

Po postavení sa stavebnica podľa videohry premení na štýlovú zberateľskú výstavnú hračku, ktorú si deti môžu hrdo vystaviť vo svojej izbe či hernom kútiku. Model bude skvelým darčekom pre malých gamerov a fanúšikov hry Fortnite všetkých vekových kategórií, a stane sa hodnotnou dekoráciou LEGO, ktorá vnesie radosť z hrania všade, kam ju položíte.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..