Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Plyšová Hermiona Grangerová 5007453

Pardny plyk v podobe Hermiony Grangerovej

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Plyšová Hermiona Grangerová
SKU 5007453
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 29,99 €

Popis produktu

Malí fanúšikovia Harryho Pottera budú vďaka tejto plyšovej Hermione Grangerovej mať po svojom boku vždy jednu inteligentnú a starostlivú priateľku. Táto zväčšená verzia minifigúrky LEGO Hermiony Grangerovej z mäkkej látky bude skvelou spoločníčkou na cestách a inšpiruje deti k vymýšľaniu vlastných dobrodružných príbehov na Rokforte. Zberateľská plyšová hračka v podobe Hermiony Grangerovej je odolná a má rovné nohy, takže dokáže stáť bez opory a keď sa s ňou práve nehráte, poslúži ako krásny výstavný kúsok.

  • Plyšová Hermiona Grangerová LEGO – Rozkošná plyšová hračka v tvare zväčšenej minifigúrky LEGO Hermiony Grangerovej, s ktorou sa deti môžu maznať, hrať a následne si ju vystaviť
  • Mäkká a prítulná – 100 % polyesterová látka s vyšívanými dekoratívnymi prvkami. Vypchatá polyetylénovými guľôčkami
  • Je odolná a má nohy, vďaka ktorým dokáže stáť na rovných povrchoch – Plyšová Hermiona Grangerová meria vyše 27 cm na výšku a je zábavným darčekom pre deti a fanúšikov Harryho Pottera v každom veku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..