Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Veľký keramický hrnček – žmurkajúce dievča 5007876

Vychutnajte si npoj a murknite na ostatnch!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Veľký keramický hrnček – žmurkajúce dievča
SKU 5007876
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 24,99 €

Popis produktu

Rozveseľte každého, kto potrebuje uhasiť smäd, vďaka LEGO Veľkému keramickému hrnčeku – žmurkajúce dievča. Hrnček s nadrozmernou hlavou minifigúrky LEGO má tradičnú žltú farbu a vojde sa doň až 530 ml vášho obľúbeného nápoja. Tento veľký hrnček so žmurkajúcim dievčaťom predstavuje skvelý darček pre nadšencov LEGO všetkých vekových kategórií bez ohľadu na to, ktorý horúci alebo studený nápoj im chutí najviac.

  • Veľký hrnček s minifigúrkou žmurkajúceho dievčaťa – Tento žltý keramický hrnček vyzerá ako hlava nadrozmernej minifigúrky LEGO dievčaťa, ktoré žmurká
  • Darček pre fanúšikov LEGO bez ohľadu na vek – Do veľkého hrnčeka sa vojde až 530 ml vášho obľúbeného nápoja
  • Zábava v každom dúšku! – Tento veľký hrnček meria vyše 10 cm na výšku, 13 cm na šírku a 10 cm do hĺbky. Skvele sa hodí na horúce či studené nápoje, prípadne aj na raňajkové cereálie

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..