Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Andrea a jej moderný dom 42639

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Andrea a jej moderný dom
SKU 42639
Kusy 2275
Séria LEGO Friends
Vek 14+ vek
Cena LEGO 199,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Predstavujeme vám pútavý projekt pre tínedžerov a deti, ktoré milujú kreatívne stavebnice. Stavebnica Andrea a jej moderný dom (42639) je skvelým darčekom pre deti od 14 rokov a dodáva sa s mega minibábikou, 11 postavičkami LEGO Friends a množstvom doplnkov.

Dospievajúce deti si môžu toto veľkolepé štvorposchodové sídlo hrdo vystaviť na poličke. V hračkárskom rodinnom dome nájdete viacero vonkajších priestorov vrátane bazéna, vírivky, hračkárskeho klavíra, karaoke zóny, miestom na Zen jógu a vodopád tečúci zo strechy. Interiér domu s detskou izbou, kúpeľňou a Andreinou spálňou s otočnou posteľou je rovnako pôsobivý. V suteréne sa nachádza nahrávacie štúdio a garáž s funkciou, vďaka ktorej sa auto po otvorení garážových dverí vyklopí. A nezabudnite ani na funkčný výťah, ktorý postavičky prevezie naprieč poschodiami!

Fanúšikovia hračiek LEGO Friends sa môžu tešiť na fantastickú partiu pôvodných aj nových postavičiek. Nájdete tu starých kamarátov, ktorí medzičasom vyrástli, aj nové tváre zo série Friends.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..