Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO McLaren MP4/4 a Ayrton Senna 10330

Model pretekrskeho auta LEGO Icons McLaren MP4/4

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO McLaren MP4/4 a Ayrton Senna
SKU 10330
Kusy 693
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 79,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Darujte fanúšikom pretekárskych áut stavebnicu LEGO Icons McLaren MP4/4 a Ayrton Senna (10330) pre dospelých. Táto replika auta v zachovanej mierke bola vyvinutá v spolupráci so spoločnosťou McLaren a značkou SENNA a verne zachytáva vzhľad a atmosféru tohto legendárneho pretekárskeho vozidla z roku 1988, ktoré patrí medzi najúspešnejšie pretekárske vozidlá F1 všetkých čias. Táto stavebnica obsahuje aj minifigúrku Ayrtona Sennu, ktorú si môžete vystaviť.

Táto replika McLaren MP4/4 má funkčné riadenie, tyčové odpruženie, nastaviteľné zadné krídlo, hladké pneumatiky, zrkadlá, radiacu páku, prepracovaný turbo motor V6, ako aj výstavný podstavec a informačnú tabuľu so zaujímavými štatistikami. Minifigúrka Ayrtona Sennu sa dodáva s výstavným stojanom v štýle pódia a informačnou tabuľkou s ikonickým citátom a fotografiou Ayrtona Sennu.

Objavte nádherné miesto na oddych s inšpiratívnou sériou stavebníc LEGO, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre dospelých. Aplikácia LEGO Builder obsahuje digitálnu verziu pokynov na stavanie, ktoré sú pribalené k stavebnici.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..