Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kytica ruží 10328

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kytica ruží
SKU 10328
Kusy 822
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 59,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si čas len pre seba so stavebnicou LEGO Icons Kytica ruží (10328) pre dospelých. Doprajte si premyslený staviteľský projekt alebo obdarujte milovanú osobu touto nadčasovou zostaviteľnou kyticou – ideálny nápad na darček na Valentína alebo akúkoľvek inú špeciálnu príležitosť.

Túto kyticu LEGO bude radosť stavať! Nájdete v nej tucet červených ruží vrátane 4 v plnom kvete, 4 kvitnúcich a 4 v púčiku, s dlhými zelenými stonkami ideálnymi na vystavenie vo váze, ako aj 4 vetvičky gypsomilky s malými bielymi kvetmi. Kyticu hravo zostavíte a bude elegantnou expozíciou v akomkoľvek priestore. Model možno skombinovať s ostatnými stavebnicami z Botanickej kolekcie LEGO.

Stavebnica obsahuje 6 vrecúšok s kockami a samostatné návody ku obom trom typom ruží, takže je ideálna na samostatné stavanie aj na stavanie v skupine. Digitálna verzia návodu na stavanie je k dispozícii v aplikácii LEGO Builder. Doprajte si oddych s inšpiratívnou sériou kreatívnych stavebníc LEGO navrhnutých špeciálne pre dospelých.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..