Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Magnetický model – Londýn 854012

Oslvte Londn v LEGO tle!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Magnetický model – Londýn
SKU 854012
Kusy 27
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 9,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

S touto súpravou magnetického modelu Londýna zo série LEGO Iconic (854012), ktorej súčasťou je magnetická podložka s rozmermi 4×4 výstupky, 24 LEGO stavebných prvkov a hárok s nálepkami na dodatočnú výzdobu, si deti môžu postaviť až dve svetoznáme atrakcie. Tento zábavný minimodel s hodinovou vežou Big Ben a Londýnskym okom dodá vašej chladničke, skrinke či inému magnetickému povrchu londýnsky šmrnc.

  • Dodajte svojej zbierke magnetov šmrnc Londýna s týmto zábavným magnetickým minimodelom Londýna, ktorý pozostáva z hodinovej veže Big Ben a Londýnskeho oka. Dokonalá voľba pre deti vo veku od 6 rokov.
  • Súčasťou tejto 25-dielnej LEGO stavebnice je magnetka v tvare kocky s rozmermi 4×4 výstupky a hárok s nálepkami na dodatočnú výzdobu. Skvelo sa hodí ako darček na Vianoce, narodeniny alebo na akúkoľvek inú príležitosť.
  • Dodajte londýnsky nádych magnetickým povrchom s týmto minimodelom Londýna, ktorý meria vyše 4 cm na výšku a 6 cm na šírku.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..