Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Peely Bone 77072

Preneste dobrodrustv z videohry do relneho sveta s LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Peely Bone
SKU 77072
Kusy 1414
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 18+ vek
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Priveďte ikonickú figúrku z videohry k životu s touto parádnou stavebnicou LEGO Fortnite Peely Bone (77072) pre dospelých, ktorá je plná zábavných detailov pre fanúšikov. Model je inšpirovaný videohrou Fortnite a hráči si môžu postaviť pôsobivý výstavný model obľúbeného banánového outfitu.

Fanúšikov Fortnite čaká dobrodružstvo mimo obrazovky popri stavaní verzie Peely Bone z kociek, ktorá je napoly banán a napoly kostra. Deti si užijú skúmanie jej pohyblivých rúk a zápästí, ako aj štýlových doplnkov vrátane krompáča Peely Pick Pickaxe, odpaľovača farby a ruksaku Banana Bag Back Bling.

Stavebnica obsahuje aj ceduľku a výstavný podstavec, takže hráčov čaká zábava aj po dostavaní a banánovú figúrku si môžu hrdo vystaviť. Model bude premysleným darčekom pre gamerov a fanúšikov Fortnite a bude výborným prírastkom do domácej výzdoby LEGO inšpirovanej videohrami, ktorá prinesie radosť všade, kam ju postavíte.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..