Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Spidey vs. Zelený Goblin 10793

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Spidey vs. Zelený Goblin
SKU 10793
Kusy 84
Séria LEGO Spider-Man
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte deťom akčný model s vozidlom superhrdinov LEGO 4+ Spidey vs. Zelený Goblin (10793). Tento hračkársky model Spider-Mana zo sveta Marvel bol špeciálne navrhnutý tak, aby pomohol deťom od 4 rokov budovať ich sebadôveru, zlepšovať ich schopnosti riešiť problémy a inšpiroval ich k nekonečnej nápaditej hre.

Tento model hračkárskeho vozidla Disney+ Spidey a jeho fantastickí priatelia obsahuje minifigúrku Spideyho a jeho vznášadlo s rotujúcou vrtuľou a zdvíhacím kokpitom, minifigúrku Zeleného Goblina a jeho klzák s tekvicovými projektilmi a minifigúrku Ghost-Spider s jej veľkým zlatým prvkom pavučiny. Nechýba ani Spideyho robotický priateľ Trace-E, prvky mora a roztomilý krab. Stavebnica sa dodáva so štartovacou kockou vo forme kokpitu, ktorá pomôže deťom pustiť sa rovno do stavania a intuitívny návod v podobe farebnej ilustrovanej príručky.

Každé balenie obsahuje kocky aj postavy, vďaka ktorým sa deti môžu pustiť rovno do stavania aj hrania. Hračky 4+ sú ideálnym spôsobom, ako sa dospelí môžu podeliť o zábavu pri stavaní spolu s deťmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..