Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Dungeons & Dragons 71047

1 z 12 minifigrok LEGO Dungeons & Dragons

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Dungeons & Dragons
SKU 71047
Kusy 9
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 3,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 5 rokov čakajú epické fantasy dobrodružstvá s jednou z 12 minifigúrok zo série LEGO Dungeons & Dragons 71047. Tieto postavy z kultovej hry môžete pridať do svojej existujúcej zbierky, hrdo si ich vystaviť alebo si s nimi zinscenovať akčné výpravy a súboje.

V každom vrecúšku s prekvapením sa nachádza jedna z 12 minifigúrok Dungeons & Dragons: Čarodejnica tiefling, Elfský spevák, Polovičný druid, Trpasličí barbar, Drakorodený rytier, Strážca Aarakokra, Získajte sprievodcu, Podrobenie mysle, Pani hrôzy, Strahd von Zarovich, Tasha, kráľovná čarodejníc a Zas Tam.

Všetkých 12 LEGO fantasy minifigúrok je už pripravených na zábavné príbehy a dodávajú sa v zapečatenom balíku s prekvapením spolu s minimálne jedným autentickým doplnkom a zberateľskou brožúrkou. Tento jedinečný darček zo série Dungeons & Dragons inšpiruje deti k vymýšľaniu príbehov a poskytne im hodiny času na hru samostatne alebo s kamarátmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..