Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Figúrky Elphaby a Glindy 75682

Fantasy hraka so zostavitenmi postavami Glindy a Elphaby

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Figúrky Elphaby a Glindy
SKU 75682
Kusy 558
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vezmite fanúšikov Wicked (Čarodejnica) od 10 rokov na magickú jazdu za očarujúcim filmovým dobrodružstvom. Fantasy hračka LEGO Figúrky Elphaby a Glindy (75682) stvárňuje scénu, v ktorej Elphaba nájde odvahu vzdorovať gravitácii.

Táto dobrodružná stavebnica LEGO poskytne fanúšikom hodiny hry, pri ktorej si môžu zinscenovať momenty z filmu Wicked (Čarodejnica) alebo vymýšľať vlastné príbehy. Deti privedú model k životu, keď budú hýbať rukami a hlavami postáv do rytmu kultového hitu „Defying Gravity“ z filmu, ktorý zapnú naskenovaním QR kódu ukrytého v stavebnici pomocou svojho zariadenia.

Táto stavebnica je plná prvkov z filmu a deti sa vďaka nej môžu ponoriť do tvorivého vymýšľania príbehov. Model obsahuje okno s výhľadom na krajinu Oz, Elphabinu metlu, kabelku a korunku Glindy a podstavec, ktorým premeníte figúrky na výstavné kúsky. Stavebnicu nájdete aj v aplikácii LEGO Builder, v ktorej si deti môžu približovať a otáčať svoj model v 3D, ukladať si stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..