Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

71383 Oficiálneho obchodu LEGO 71383 SK

Akčný rozširujúci set s Wigglerom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov 71383 Oficiálneho obchodu LEGO SK
SKU 71383
EAN 5702016913262
Kusy 374
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 39,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Malí stavitelia môžu vďaka rozširujúcemu setu Wiggler a jedovatý močiar (71383) vytvárať najrôznejšie výzvy v jedovatej džungli herného sveta a pridať ich k štartovaciemu setu LEGO® Super Mario™
  • Obsahuje LEGO® figúrky legendárnych nepriateľov Super Maria (Wiggler, Goomba a Koopa Paratroopa), ktorých musí LEGO® Mario™ (figúrka nie je súčasťou balenia) poraziť.
  • Set obsahuje posuvnú platformu, skladací most a odpojiteľné plavidlo. Nechýba ani špeciálna kocka Super Star, vďaka ktorej môžetezískať jedinečné schopnosti a ešte viac odmien.
  • Táto jedinečná 374-dielna LEGO® stavebnica je ideálnym LEGO® darčekom na narodeniny alebo ako prekvapenie pre deti vo veku od 7 rokov, ktoré už vlastnia štartovací set Dobrodružstvo s Mariom (71360), ktorý je potrebný na interaktívnu hru.
  • Táto tvorivá stavebnica meria v základnej zostave viac než 6 cm na výšku, 31 cm na šírku a 26 cm do hĺbky a možno ju rôzne prestavať a kombinovať s inými sadami série LEGO® Super Mario™.
  • Bezplatná aplikácia LEGO® Super Mario™ obsahuje stavebné pokyny, bezpečné fórum, kde deti môžu zdieľať svoje nápady, a viac. Zoznam kompatibilných zariadení s Androidom a iOS nájdete na LEGO.com/devicecheck.
  • Zberateľské sady zo série LEGO® Super Mario™ privádzajú obľúbenú postavičku hier Nintendo® do skutočného sveta a umožňujú neobmedzene rozširovať, pretvárať a prispôsobiť si vlastné dráhy pre hru samostatne alebo s kamarátmi.
  • Kvalitné LEGO® dieliky spĺňajú prísne normy v odvetví. To znamená, že sú vždykompatibilné a dajú sa jednoducho a bezpečne spojiť.
  • LEGO® kocky a dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že spĺňajú tie najprísnejšie normy v oblasti bezpečnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..