Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

71384 Oficiálneho obchodu LEGO 71384 SK

Oblečok tučniaka pre LEGO Super Maria, ktorý zaistí ešte viac zábavných hier

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov 71384 Oficiálneho obchodu LEGO SK
SKU 71384
EAN 5702016913279
Kusy 18
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 9,69 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Skĺznite sa s LEGO® Super Mariom po bruchu a vychutnajte si poriadnu porciu zábavy s týmto oblekom Tučniak Mario (71384). Ide o interaktívny doplnok pre LEGO® Maria (figúrka nie je súčasťou balenia).
  • Tento doplnok bol vytvorený pre figúrku LEGO® Maria zo štartovacieho setu Dobrodružstvo s Mariom (71360).
  • Keď má LEGO® Mario™ na sebe tento oblek, hráči ho môžu kĺzať po bruchu ako tučniaka a zbierať digitálne mince navyše.
  • Táto zberateľská stavebnica je zábavným darčekom na narodeniny alebo sviatky pre tvorivé deti od šiestich rokov. Môžu pomocou nej prispôsobiť svoj štartovací set alebo rozširujúce sety zo série LEGO® Super Mario™.
  • Štartovací set a rozširujúce sety LEGO® Super Mario™ možno rozšíriť aj o ďalšie doplnky napríklad o oblek Tanooki Mario (71385). Súčasťou balíčka je ilustračný návod, vďaka ktorému môžu deti stavať úplne samostatne.
  • Bezplatná aplikácia LEGO® Super Mario™ tiež obsahuje stavebné pokyny, inšpiráciu na rôzne spôsoby stavania a hry. Zoznam kompatibilných zariadení s Androidom a iOS nájdete na LEGO.com/devicecheck.
  • Obľúbené LEGO® Super Mario™ stavebnice privádzajú kultovú postavičku do skutočného sveta a umožňujú fanúšikom vytvárať, rozširovať a pretvárať jedinečné výzvy pre hru samostatne alebo v skupine.
  • LEGO® kocky spĺňajú prísne normy v odvetví, aby sa zabezpečilo, že do seba v rámci robustných výtvorov vždy jednoducho a bezpečne zapadajú.
  • LEGO® dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..