Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Helikoptéra na prieskum džungle v základnom tábore 60437

Stavebnica LEGO City pre fanikov prieskumov v dungli

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Helikoptéra na prieskum džungle v základnom tábore
SKU 60437
Kusy 881
Séria LEGO City
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte svojmu malému prieskumníkovi dobrodružnú stavebnicu LEGO City Helikoptéra na prieskum džungle v základnom tábore (60437) pre deti od 8 rokov, ktorá obsahuje realistickú helikoptéru so synchronizovanými dvojitými rotormi, 2 nákladnými priestormi a funkčným navijakom. Stavebnica obsahuje aj motorku, vrtuľový čln a základný tábor v džungli, ako aj 5 minifigúrok dobrodruhov a 3 gorilie figúrky vrátane gorilieho mláďaťa na nápadité hry a rozprávanie príbehov.

Tento hračkársky model s tematikou džungle LEGO City sa dodáva s podrobným tlačeným návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder – digitálnej príručke s intuitívnymi nástrojmi na otáčanie a približovanie, vďaka ktorým si môžu deti pri stavaní prezerať modely zo všetkých strán.

Stavebnice LEGO City poslúžia ako fantastické darčeky deťom k narodeninám či na Vianoce. Táto séria obsahuje parádne vozidlá, realistické modely a zábavné postavy, ktoré budú inšpiráciou pre nápadité hry bez obmedzení. Deti môžu skombinovať tento model so zvieratkami z džungle s ostatnými modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) a rozšíriť si tak herné možnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..