Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vesmírna základňa a štartovacia plošina pre raketu 60434

Prmiov hrakrsky set s vesmrnou zkladou a raketou

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vesmírna základňa a štartovacia plošina pre raketu
SKU 60434
Kusy 1422
Séria LEGO City
Cena LEGO 139,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Táto hračka LEGO City Vesmírna základňa a štartovacia plošina pre raketu (60434) na prieskum vesmíru je plná prvkov, aby ste mohli zažiť nadpozemské dobrodružstvá. Nechýba riadiaca miestnosť a otočný vesmírny vežový žeriav nad hlavnou časťou, ktorá sa dá otvoriť. V nej nájdete výstroj, vedecké laboratórium a kútik s občerstvením. Stavebnica obsahuje aj raketu, štartovaciu plošinu, stavebné vozidlo a kúsok planéty s hračkárskymi energetickými kryštálmi a rastlinami. Keď sa budete chcieť zahrať na nápadité scénky, zíde sa vám šesť minifigúrok členov vesmírnej posádky alebo figúrky robota a dvoch mimozemšťanov.

Vezmite deti na napínavé staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder. Môžu si v nej približovať a otáčať stavebnice v 3D prostredí, aby si ich pri stavaní prezreli zo všetkých strán.

Vesmírne stavebnice LEGO City obsahujú realistické vozidlá, prepracované modely a inšpiratívne postavy pre nápadité hry bez obmedzení. Na rakete z tejto stavebnice nájdete špeciálny dielik,ktorým sa dá spojiť s ďalšími kompatibilnými vesmírnymi stavebnicami LEGO (predávané samostatne) pre ešte väčšie dobrodružstvá!

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..