Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Ariel a Šupinka – stánok s kávou 10420

Zostaviten vzdelvacia stavebnica s hrakrskym ovocm pre mal deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Ariel a Šupinka – stánok s kávou
SKU 10420
Kusy 22
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte fanúšikom Malej morskej víly zábavné dobrodružstvo pod morskou hladinou s touto zábavnou stavebnicou LEGO DUPLO ǀ Ariel a Šupinka – stánok s kávou (10420). Deti od 2 rokov sa pridajú k obľúbeným postavičkám, ktoré poznajú z televízneho seriálu Ariel od štúdia Disney Junior.

Táto stavebnica LEGO DUPLO sa dodáva so stolom, stoličkami a prvkami ovocia. Zostaviteľná hračkárska kaviareň má obslužné okienko, ktoré sa otvára a zatvára, takže malí stavitelia si môžu precvičiť zručnosti jemnej motoriky.

S touto stavebnicovou hračkou, ktorá podporuje predstavivosť a tvorivosť, si dospelí a malé deti užiť spoločné chvíle pri učení. Batoľatá pozorujú a napodobňujú figúrky LEGO Ariel a Šupinky a vymýšľajú rôzne dobrodružstvá. Takisto začínajú rozpoznávať pocity tým, že označia emócie, ktoré by mohla postavička zažiť v danej situácii. Táto vzdelávacia stavebnica im tiež pomáha rozvíjať logické myslenie, keď si postavia ľahko ovládateľné kocky a pretvoria scény z televízneho seriálu.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..