Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Nebeská pagoda 80058

Doprajte fanikom LEGO Monkie Kida pagodu pln dobrodrustiev

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Nebeská pagoda
SKU 80058
Kusy 1621
Séria LEGO Monkie Kid
Cena LEGO 139,90 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Očarte milovníkov fantasy a deti od 10 rokov touto stavebnicou LEGO Monkie Kid Nebeská pagoda (80058) plnou detailov, ktorú si môžete postaviť s celou rodinou. Parádny darček obsahuje pagodu so 6 poschodiami v 4 častiach, ako aj väzenie, knižnicu, prepracovaný trón v trónnej sieni, miestnosť s vežou so stojanom na farebný kameň a ešte viac. Model obsahuje aj 7 minifigúrok: Nüwu (s pokrývkou hlavy z farebného kameňa), Monkie Kida, Mei, Pigsyho, pána Tanga, Sandy, Li Jinga a Mačiatko Mo.

Deti čaká jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, ukladať si stavebnice a sledovať pokrok. Túto stavebnicu možno skombinovať aj s ostatnými stavebnicami v sérii (každá je predávaná samostatne) a vytvoriť si ešte viac príbehov. Model bude zábavným darčekom pre chlapcov a dievčatá, ktorí majú radi veľké stavebnice plné fantastických detailov.

Hračky zo série LEGO Monkie Kid sú inšpirované klasickým románom Putovanie na západ a dospelí môžu vďaka nim spolu s deťmi prežívať legendárne dobrodružstvá Monkey Kinga v modernej a hravej podobe.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..