Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Joker 40428

Pohad priahujci skladac portrt Jokera z LEGO kociek

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Joker
SKU 40428
EAN 5702016762419
Kusy 170
Séria LEGO Batman
Cena LEGO 17,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia Batmana si môžu postaviť a vystaviť vlastný portrét Jokera vďaka stavebnici Joker z radu obrázkov z LEGO kociek (40428). Stavebnica je celá tvorená LEGO kockami na podložke 12×16 cm, ktorá kocky drží pevne na mieste. Deti si ju dokonca môžu zavesiť na stenu vďaka zabudovanému háčiku. Parádny darček na narodeniny či iný sviatok a pozoruhodný prírastok do akejkoľvek zbierky portrétov postáv z radu obrázkov z LEGO kociek.

  • Mladí LEGO stavitelia a fanúšikovia Batmana si užijú stavanie a vystavovanie tohto parádneho zberateľského portrétu zo série obrázkov z LEGO kociek, na ktorom je zobrazený najznámejší zločinec GOTHAM CITY.
  • Dokonalý darček pre deti vo veku 8 a viac rokov. Stavebnica so 170 dielikmi je súčasťou série obrázkov z LEGO kociek, ktorá obsahuje zberateľské skladacie 3D ilustrácie ikonických postáv na podložkách s rozmermi 12×16 cm.
  • Stavebnica LEGO Brick Sketches Joker meria vyše 13 cm na výšku, 9 cm na šírku a 3 cm do hĺbky a bude sa skvelo vynímať v každej detskej izbe, či už vystavená na poličke, alebo zavesená na stene pomocou zabudovaného háčika.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..