Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vitajte v Emerald City 75684

Prepracovan hrakrska vea inpirovan filmom Wicked (arodejnica)

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vitajte v Emerald City
SKU 75684
Kusy 945
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vezmite deti od 9 rokov na čarovné dobrodružstvo LEGO v krajine Oz s touto zberateľskou stavebnicou Vitajte v Emerald City (75684). Malí stavitelia si môžu postaviť scény z filmu Wicked (Čarodejnica) s touto detailnou trojposchodovou vežou a preskúmať množstvo funkcií modelu.

Táto fantasy hračka Wicked obsahuje 5 minibábik a deti si môžu zinscenovať momenty priateľstva medzi Fiyerom, Glindou a Elphabou popri prezeraní si kozmetického obchodu, nakupovaní koláčov a horúceho nápoja od predavača kávy na bicykli. Pre viac inšpirácie si deti môžu naskenovať skrytý QR kód stavebnice a získať tak prístup k jedinečnému online obsahu zo série LEGO Wicked.

Táto čarovná stavebnica LEGO bude špeciálnym darčekom pre fanúšikov filmu Wicked (Čarodejnica). Stavba modelu bude ešte kúzelnejšia vďaka aplikácii LEGO Builder, ktorá deťom umožňuje približovať a otáčať si tento výstavný kúsok mesta Emerald City v 3D.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..