Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Čínsky drak 80112

Ndhern darek z kociek na oslavu Roku draka

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Čínsky drak
SKU 80112
Kusy 1171
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 79,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Privítajte Rok draka s touto majestátnou figúrkou LEGO Jarný festival Čínskeho draka (80112). Táto symbolická kultúrna hračka pre vás či deti od 10 rokov má naklonenú hlavu a otváracie ústa, ktoré sú postavené z kociek LEGO. Špeciálne prvky potlače jeho očí a šupín umocňujú celý autentický vzhľad. Zostaviteľný hračkársky drak drží tradičný modrý kryštálový prvok a sedí na skale z kociek v mori. Pripojte k nemu ceduľku s menom a dokončite tak dramatickú výstavu.

Stavebnica bude zábavnou aktivitou na oslavu Jarného festivalu v každej domácnosti a obsahuje jednoduchý návod, ako aj krásnu ilustráciu a opis významu Čínskeho draka, ktoré podnietia rozhovory počas stavania. Stiahnite si aplikáciu LEGO Builder, v ktorej nájdete interaktívny návod s digitálnymi nástrojmi na zväčšovanie a otáčanie, ktoré umocnia tvorivý zážitok.

Túto zberateľskú hračku možno skombinovať s ostatnými modelmi zo série LEGO Jarný festival (predávané samostatne).

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..