Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO X-Men: Sídlo X-Mansion 76294

X-Men: Sdlo X-Mansion

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO X-Men: Sídlo X-Mansion
SKU 76294
Kusy 3093
Séria LEGO Marvel
Vek 18+ vek
Cena LEGO 329,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavebnica LEGO Marvel X-Men: Sídlo X-Mansion (76294) pre dospelých fanúšikov je prepracovanou verziou Xavierovho inštitútu pre vyššie vzdelávanie. Tento zostaviteľný model bude ideálnym darčekom pre dospelých fanúšikov superhrdinských dobrodružstiev.

Toto dvojposchodové Sídlo X-Men X-Mansion z 3 099 dielikov meria vyše 40 cm na šírku a obsahuje zostaviteľnú figúrku Sentinela a 10 minifigúrok X-Menov: Profesora X, Wolverina, Jean Greyovú, Kyklopov, Storma, Gambita, Roguea, Icemana, Bishopa a Magneta. Na hornom poschodí nájdete laboratórium Profesora X, Wolverinovu spálňu a lekárske laboratórium. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, učebňa a knižnica. Na ľavej strane sídla X-Mansion je výcviková miestnosť Danger Room, do ktorej sa dostanete cez posuvné dvere a môžete ju zmeniť prestavaním stien a doplnkov. Medzi interaktívnymi prvkami nájdete aj posuvnú interaktívnu tabuľu a strechu, ktorú môžete zničiť aktiváciou vypínača.

Séria stavebníc LEGO pre dospelých ponúka staviteľom skutočne pohlcujúci a obohacujúci zážitok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..