Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 71365 Pretekárska dráha s piraňami – rozširujúci set

Zábavné rozšírenie s dráhou rastlinky pirane!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Pretekárska dráha s piraňami – rozširujúci set
SKU 71365
EAN 5702016618440
Kusy 217
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 29,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Deti môžu tento fantastický rozširujúci set pretekárskej dráhy s piraňami (71365) pridať k štartovaciemu setu Dobrodružstvo s Mariom zo série LEGO® Super Mario™ (71360) a súťažiť tak proti kamarátom v kĺzavých výzvach na hojdačke.
  • Súčasťou tohto zberateľského setu je zostaviteľná hojdačka s koľajnicami, na ktorej stojí plošina pre LEGO® Maria (figúrka nie je súčasťou balenia). Hráči sa musia rýchlo hojdať z jednej strany na druhú a získať tak čo najviac mincí, no musia sa vyhýbať piraniam,ktoré stoja na koncoch hojdačky.
  • Vďaka časovej kocke v tomto rozšírení môžu hráči na dráhe získať viac herného času. Súčasťou tohto modulu sú aj figúrky Goombu a Koopu Troopu, ktorých musí LEGO Mario™ poraziť a získať ešte viac mincí.
  • Táto 217-dielna LEGO® stavebnica je zábavným darčekom na narodeniny alebo Vianoce pre deti vo veku nad 7 rokov. Inšpiruje ich k tvorbe nových a jedinečných levelov a zdokonaľovaniu sa v zbere mincí.
  • Set zostavený v základnej formácii meria vyše 12 cm na výšku, 27 cm na šírku a 23 cm do hĺbky. Možno ho však všelijako prestavať a skombinovať so štartovacím setom či inými rozšíreniami zo série LEGO® Super Mario™.
  • K tomuto kreatívnemu setu nie sú potrebné batérie. Ožíva v kombinácii s figúrkou LEGO® Maria zo štartovacieho setu. Set obsahuje zrozumiteľný návod, takže deti môžu stavať samostatne.
  • Bezplatná aplikácia LEGO® Super Mario™ navyše obsahuje aj návod na stavanie, inšpiráciu, parádne nástroje na zobrazovanie modelu a podnety pre ďalšie aešte kreatívnejšie možnosti hry. Zoznam kompatibilných zariadení Android a iOS nájdete na stránke LEGO.com/devicecheck.
  • Zberateľské sety zo série LEGO® Super Mario™ privádzajú slávnu postavičku do skutočného sveta a deťom i fanúšikom umožňujú rôznymi spôsobmi vytvárať, rozširovať a prispôsobiť si neobmedzené herné výzvy.
  • Na spájanie a oddeľovanie LEGO® kociek nie sú potrebné schopnosti super hviezdy! Spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví, aby sa zaistilo ich ľahké spájanie a konzistentne pevné skladanie.
  • LEGO® kocky a dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že každý LEGO set spĺňa najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti.
  • Stavebnica obsahuje digitálny návod na postavenie. Postup môžeš jednoducho sledovať vo svojom mobilnom zariadení, alebo si môžeš stiahnuť PDF súbor tlačového sprievodcu. Kliknutím na tlačidlo Návod na postavenie v spodnej časti tejto stránky si môžeš návod vyhľadať a stiahnuť.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..