Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Bunnie a aktivity v prírode 77047

Stavebnica LEGO Animal Crossing s prispsobenmi hrakrskymi prvkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Bunnie a aktivity v prírode
SKU 77047
Kusy 164
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Potešte tvorivé deti od 6 rokov s touto stavebnicou Animal Crossing Bunnie a aktivity v prírode (77047), s ktorou ich čaká veľa zábavy. Pomôžu králičej minifigúrke Bunnie postaviť stan a potom sa vydajú na prieskum okolia.

Táto stavebnica je skvelým darčekom pre kreatívne deti, ktoré milujú sériu videohier Animal Crossing. Vďaka mnohým doplnkom si môžu model upraviť podľa vlastnej fantázie. Sieť proti hmyzu, lopatu a sekeru – nástroje známe z obľúbených videohier – môžu použiť na hranie príbehov v prírode.

Medzi zábavné funkcie patrí mechanizmus, ktorý umožňuje Bunnie preskočiť cez rieku pomocou tyče. K dispozícii je aj stan, ktorý môžete otvoriť a popriať tak Bunnie dobrú noc. Deti prejavia svoju kreativitu preskladaním podložiek na stavanie, ktoré ozdobia množstvom detailov.

Stavebnice zo série LEGO Animal Crossing podľa videohier umožňujú kreatívnym deťom prejaviť svoj umelecký talent.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..