Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Adventný kalendár 2024 42637

Model adventnho kalendra LEGO s 24 dami plnmi prekvapen

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Adventný kalendár 2024
SKU 42637
Kusy 272
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 24,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte deťom od 6 rokov vianočné radovánky popri odpočítavaní dní do Vianoc a otváraní jednotlivých dvierok adventného kalendára LEGO Friends 2024 (42637). Stavebnica obsahuje 5 postavičiek vrátane malého Ollyho, malej Paisley, mamy, otca a mladšej sestry, a takisto 2 postavičky zvieracích mláďat. Súčasťou je aj postavička leoparda snežného a množstvo doplnkov.

Kalendár vás vráti späť do čias, keď boli Paisley a Olly ešte v škôlke. Za každými dvierkami nájdete prekvapenie s nejakou tradíciou, záľubami alebo ďalšími zaujímavosťami. Za mnohými dvierkami sú aktivity, ktoré môžete postaviť, napríklad katapult, ktorým môžete o deň neskôr zbúrať hrad zo snehu. Nájdete tu aj koláčiky na pečenie, list na odoslanie a mnoho ďalšieho. Tento adventný kalendár je plný výnimočných okamihov, od spievania a šitia až po jazdy na snowboarde a opekanie marshmallows.

Táto stavebnica LEGO je nielen zábavným nápadom na vianočný darček pre deti, ale podporuje aj sociálne a emocionálne zručnosti malých staviteľov, ktorí si spolu s Paisleym a Ollym zaspomínajú na vianočné chvíle.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..