Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Amazing But True – Fun Facts About the LEGO World and Our Own! 5007579

Objavujte fascinujce fakty pomocou kociek LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Amazing But True – Fun Facts About the LEGO World and Our Own!
SKU 5007579
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 17,99 €

Popis produktu

Deti môžu spoznávať okolitý svet zábavným a obohacujúcim spôsobom s touto skvelou knihou: LEGO Amazing But True – Fun Facts About the LEGO World and Our Own. Na 160 stranách táto krásna kniha v pevnej väzbe predstaví deťom s využitím minifigúrok, stavebníc a kociek LEGO fascinujúce fakty a zaujímavosti z rôznych oblastí – od cestovania do vesmíru až po prírodu či Tádž Mahal. Je tu skrátka všetko! Táto jedinečná a zábavná kniha pohltí deti na dlhé hodiny.

  • Rozumne dávkované informácie – Deti sa v tejto 160-stranovej knihe pomocou kociek, stavebníc a minifigúrok LEGO dočítajú rôzne fakty a zaujímavosti o svete okolo nich
  • Nápad na darček pre deti – Táto kniha je plná obrázkov a faktov o všetkom možnom, od cestovania do vesmíru až po pavúky, takže ju môžete darovať malému fanúšikovi LEGO s túžbou po vedomostiach
  • Rozmery – Meria vyše 26 cm na dĺžku a 21 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..