Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Build Your Own LEGO Escape Room 5007766

Zaujmav npady, ako si fanikovia LEGO mu postavi vlastn nikov miestnosti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Build Your Own LEGO Escape Room
SKU 5007766
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 19,99 €

Popis produktu

V knihe Build Your Own LEGO Escape Room nájdete plno nápadov, ako si postaviť vlastné parádne únikové miestnosti, a to všetko na 96 stranách v pevnej väzbe. Stavitelia si s ňou dokážu vytvoriť 3 tematické únikové miestnosti: Egyptskú výpravu, Vesmírnu misiu a Dobrodružstvo na safari. Nechýba tu však ani viac ako 30 skladačiek, aby ste si vedeli vytvárať únikové miestnosti podľa seba. Súčasťou knihy je aj 49 kociek LEGO a hárok s nálepkami, ktoré deťom pomôžu začať. S touto knihou môžete popustiť uzdu svojej tvorivosti a zahrať sa spoločne s celou rodinou či svojimi kamarátmi.

  • LEGO inšpirácia – Táto 96-stranová kniha LEGO v pevnej väzbe je plná nápadov, ako si postaviť vlastné napínavé únikové miestnosti. Obsahuje 49 dielikov LEGO a hárok s nálepkami, ktoré vám pomôžu začať
  • Darček, ktorý nikdy neomrzí – Túto ilustrovanú LEGO knihu môžete darovať vášnivým a kreatívnym fanúšikom stavebníc LEGO na narodeniny alebo Vianoce
  • Rozmery – Kniha meria vyše 23 cm na dĺžku a 18 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..