Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vláčik so zvieratkami 10412

Model vlika LEGO DUPLO pomha batoatm v rozvoji jemnch motorickch zrunost

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vláčik so zvieratkami
SKU 10412
Kusy 19
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Máte doma dieťa, ktoré miluje kreatívne hry a hračky s prírodnou tematikou? Predstavte najmenším deťom od 18 mesiacov hravé spájanie farieb so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý vláčik so zvieratkami (10412).

Táto hračka pre najmenšie deti obsahuje4 roztomilé zostaviteľné hračkárske zvieratká – kohúta, koníka, jahniatko a kravičku – ktoré vezmú deti na zábavnú cestu plnú hier na postavy. Batoľatá sa popri hraní učia riešiť problémy a podľa priložených kartičiek stavajú zvieratká, ktoré potom pri radia k farebným vagónom. Toto hračkárske vozidlo obsahuje aj 2 ďalšie kocky, ktoré umožnia deťom prejaviť svoju kreativitu popri stavaní a prestavovaní zvieratiek na figúrky podľa vlastnej fantázie. Hravé prvky, ako je napríklad kohútov ohybný krk či prepájateľné hračkárske vagóny pomáhajú zdokonaľovať motorické zručnosti batoliat.

Hračky so zvieratkami LEGO DUPLO dajú najmenším deťom do rúk zábavu bez hraníc, možnosť sebavyjadrenia a hravého skúmania. Rodičia tak môžu so svojimi najmenšími prežívať vzácne míľniky v ich vývoji.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..