Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mack na pretekoch 10417

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mack na pretekoch
SKU 10417
Kusy 14
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Naštartujte hru malých fanúšikov áut na plné obrátky s touto hračkárskou stavebnicou Mack na pretekoch (10417) pre deti od 2 rokov. Model je inšpirovaný filmovou sériou Autá od štúdií Disney a Pixar a obsahuje veľké červené zostaviteľné nákladné vozidlo.

Batoľatá pomôžu nákladiaku Mackovi pripraviť všetky súčiastky, až Bleskový McQueen prefrčí cez zastávku. Pomocou prvku s kľúčom môžu upraviť jeho nový motor a potom pomôžu Mackovi skontrolovať štatistiky Bleskového McQueena na prvku počítača, aby sa uistili, že pretekárske auto je v perfektnom stave a podarí sa mu poraziť všetkých súperov.

Stavebnice zo série LEGO DUPLO│Disney a Pixar Autá so svojimi známymi postavičkami, skvelým prostredím a zábavnými funkciami inšpirujú všetkých členov rodiny, aby sa zapojili do hry, pomohli postaviť zábavné Mackove príbehy z filmov a podelili sa o vzácne vývojové míľniky so svojimi malými mechanikmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..