Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Minifigúrky Bandmates 43108

Premete as strven na mobile i tablete na tvorbu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Minifigúrky Bandmates
SKU 43108
Kusy 12
Séria LEGO VIDIYO
Cena LEGO 2,34 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

So sadou LEGO VIDIYO Minifigúrky Bandmates (43108) a príslušnou aplikáciou môžete deti inšpirovať k tomu, aby sa stali režisérmi, producentmi a hviezdami vlastných vzrušujúcich hudobných videoklipov. Existuje 12 zberateľských postavičiek inšpirovaných rôznymi hudobnými žánrami. Druhá séria zábavných minifigúrok obsahuje tanečníkov, dídžejov, spevákov, gitaristov a ďalších. Hra sa začína v okamihu, keď si deti cez aplikáciu oživia postavičku vo svojom videoklipe.

Odomykanie úžasných efektovpomocou BeatBitov
Každá minifigúrka Bandmate má vlastnú osobnosť a 3 BeatBity. Po naskenovaní BeatBitov v aplikácii môžu deti odomknúť nové efekty, zvuky a ďalšie prvky a zrežírovať si vlastný hudobný videoklip. Keďže ponuka pesničiek sa pravidelne aktualizuje, deti zažijú pri každej hre nový hudobný zážitok.

Bezpečné zdieľanie videoklipov online
Aplikácia LEGO VIDIYO disponuje množstvom funkcií, ktoré zaisťujú bezpečnosť detí v online priestore. Avatary a aplikáciou generované mená zaisťujú anonymitu používateľov. Všetky nahraté videá a komentáre sú moderované a prostredníctvom rodičovského panela môžu dospelí kontrolovať, aký obsah si ich dieťa prezerá a zdieľa.

  • Ukážte deťom spoločenskú hudobnú zábavu, ktorú môžu zažiť pri režírovaní, produkovaní a účinkovaní vo vlastných zábavných hudobných videoklipoch s druhou sériou sady LEGO VIDIYO Bandmates (43108) a s aplikáciou VIDIYO.
  • Stiahnite si bezplatnú aplikáciu LEGO VIDIYO a naskenujte si minifigúrku a BeatBity so špeciálnymi efektmi. Rovno pred očami detí ožijú postavičky v hudobných klipoch, ktoré si sami zrežírujú, produkujú a aj v nich účinkujú.
  • Každá minifigúrka Bandmate má 3 BeatBity, po naskenovaní ktorých sa v aplikácii odomknú špeciálne efekty ako zvuky alebo nové kostýmy. Existuje až 92 BeatBitov, z ktorých si deti môžu vytvoriť krásnu kolekciu.
  • Minifigúrky LEGO VIDIYO Bandmates otvárajú v aplikácii záplavu možností na tvorivé hranie, vďaka čomu sú zábavným darčekom na sviatky pre malých milovníkov a milovníčky hudby a vystúpení vo veku od 7 rokov.
  • Aplikácia LEGO VIDIYO disponuje rôznymi funkciami, ktoré zaisťujú bezpečnosť v online priestore, vrátane rodičovského panela, anonymných používateľských mien a moderovaných komentárov.
  • Každá tajomná škatuľka obsahuje minifigúrku Bandmate z 2. série, 2 náhodné BeatBity, 1 špeciálny BeatBit, 1 doplnok, pódium z kociek s miestom pre 3 BeatBity, návod a zberateľský letáčik.
  • Aplikácia LEGO VIDIYO je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na adrese www.LEGO.com/devicecheck. Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.
  • Sady zo série LEGO VIDIYO vnášajú do hry socializačný rozmer a umožňujú chlapcom i dievčatám režírovať, produkovať a zahviezdiť v hudobných videoklipoch vlastnej výroby, ktoré potom môžu zdieľať.
  • LEGO dieliky spĺňajú prísne normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy konzistentné, kompatibilné a poriadne sa spájajú. Takto je to už od roku 1958.
  • LEGO dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú dôležité globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..