Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Battle Bus 77073

Natartujte kreativitu s ikonickm vozidlom LEGO Fortnite

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Battle Bus
SKU 77073
Kusy 954
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Rozprúďte fantáziu so stavebnicou podľa videohry LEGO Fortnite Battle Bus (77073) pre fanúšikov od 10 rokov. Model je založený na napínavej videohre a hráči si teraz môžu vytvoriť štýlové vozidlo Fortnite.

Fanúšikovia sa môžu vydať do napínavého sveta LEGO Fortnite počas stavania autobusu s odnímateľnou strechou a známym teplovzdušným balónom. Ale to je len začiatok! Po postavení autobusu si užijú skúmanie všetkých ikonických doplnkov, ako je Slurp Juice, Grappler, Pickaxes a Slap Juice, ako aj 9 minifigúrok ikonických outfitov Fortnite. Dobrodružstvo vďaka nim ožije, keď ich posadíte do autobusu a pustíte sa do tvorivých hier na postavy.

Až sa deti dohrajú, z tejto zberateľskej hračky sa stane parádna dekorácia LEGO, ktorú si môžu hrdo vystaviť vo svojich izbách či herných kútikoch. Model bude takisto premysleným darčekom pre hráčov a fanúšikov LEGO Fortnite, ktorých čakajú hodiny zábavy a nových úrovní kreativity.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..