Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Build Your Own Adventure 5007614

Kniha pln aktivt pre deti, ktor zbouj dinosaury

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Build Your Own Adventure
SKU 5007614
Séria LEGO Jurassic World
Cena LEGO 24,99 €

Popis produktu

Dodajte fantázii detí trocha iskry s knihou LEGO Jurassic World Build Your Own Adventure. Táto ilustrovaná 80-stranová kniha rozpráva akčný príbeh a ponúka vyše 50 nápadov na úžasné modely, ktoré si deti môžu vytvoriť z vlastných kociek LEGO, takže je plná inšpirácií na neobmedzené dobrodružstvá pri hre. Kniha sa dodáva s minifigúrkou Owena Gradyho, figúrkou mláďatka raptora a kockami na postavenie exkluzívneho modelu vrtuľníka, ktorý zaručene naštartuje akciu.

  • Kniha plná inšpirácií – Táto 80-stranová ilustrovaná kniha v pevnej väzbe spája príbeh a vyše 50 zábavných nápadov, podľa ktorých si deti môžu postaviť modely zo série LEGO Jurassic World z vlastných kociek LEGO a zažívať s nimi dobrodružstvá
  • Obsahuje 63 dielikov LEGO – Kniha obsahuje kocky a návody na postavenie exkluzívneho modelu vrtuľníka z príbehu a nechýba ani minifigúrka Owena Gradyho a figúrka mláďatka raptora
  • Darček pre fanúšikov dinosaurov a série LEGO Jurassic World – Kniha meria vyše 26 cm na dĺžku a 22 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..