Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Klasický batoh s políciou LEGO City 5007487

Farebn batoh pre fanikov stavebnc LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Klasický batoh s políciou LEGO City
SKU 5007487
Séria LEGO City
Cena LEGO 43,99 €

Popis produktu

Noste si do školy všetky potreby v parádnom klasickom batohu LEGO. Tento odolný batoh sa vyrába z recyklovanej látky s vodovzdornou podšívkou a disponuje priestrannou hlavnou priehradkou na zips s menovkou a elastickým menším vreckom, ako aj predným vreckom na zips a dvoma sieťovinovými bočnými vreckami na fľašu či na iné veci, ktoré musíte mať poruke. Maximálne pohodlie zaručujú ergonomicky vyplnené ramenné popruhy, zadný panel s náplňou a rýchloupínací popruh na hrudník.

  • Trvácny a flexibilný dizajn – Súčasťou sú veľká hlavná priehradka na zips s menovkou a malým vreckom, sieťovinové bočné vrecká, spona, rúčka a ramenné popruhy a zadný panel s výplňou
  • Bezpečné materiály – Všetky použité materiály sú v súlade so zákonom na zlepšenie bezpečnosti spotrebného tovaru a neobsahujú PVC, olovo ani ftaláty.
  • Dosť priestoru na všetky potreby – Batoh meria vyše 41 cm na výšku, 29 cm na šírku a 17 cm do hĺbky, takže sa doň zmestia všetky vaše veci a navyše má aj reflexné prvky pre maximálnu viditeľnosť v noci

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..