Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vesmírne laboratórium 60439

Futuristick vesmrny hrakrsky set

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vesmírne laboratórium
SKU 60439
Kusy 560
Séria LEGO City
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia vedy a vesmírneho prieskumu vo veku od 6 rokov si obľúbia tento hračkársky set LEGO City Vesmírne laboratórium (60439). Rozložte kupolovité laboratórium a odhalíte množstvo miestností vrátane botanickej veže s mimozemskými rastlinami, riadiacej miestnosti s dvomi pracoviskami, priestoru na spanie a kuchynky s dávkovačom džúsu a vody. V stavebnici nájdete vozidlo na prieskum planét, ktoré môžu ovládať aj vozičkári, dron doručujúci jedlo, dve minifigúrky členov vesmírnej posádky a figúrku mimozemšťana pre futuristické hry.

Vezmite deti na napínavé staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder. Môžu si v nej približovať a otáčať stavebnice v 3D prostredí, aby si ich pri stavaní prezreli zo všetkých strán.

Vesmírne stavebnice LEGO City obsahujú realistické vozidlá, prepracované modely a inšpiratívne postavy pre nápadité hry bez obmedzení. Na vesmírnom laboratóriu z tejto stavebnice nájdete dva špeciálne dieliky, ktorými sa dá spojiť s ďalšími kompatibilnými vesmírnymi stavebnicami LEGO (predávané samostatne) pre ešte väčšie dobrodružstvá!

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..