Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Superauto Ferrari F40 76934

Fantastick model superauta LEGO Ferrari F40

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Superauto Ferrari F40
SKU 76934
Kusy 318
Séria LEGO Speed Champions
Cena LEGO 24,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 9 rokov si môžu postaviť, hrať sa, zbierať a vystaviť toto úžasné auto Ferrari F40 (76934) zo série LEGO Speed Champions. Superauto F40 bolo navrhnuté na oslavu 40. výročia kultovej talianskej automobilky a ide o posledný model osobne schválený zakladateľom značky Ferrari, Enzom Ferrarim. Tento fantastický model superauta z kociek pre deti obsahuje množstvo slávnych dizajnových prvkov podľa skutočnej verzie.

Hračkárske Ferrari F40 má ikonický zadný spojler, prednú časť kapoty, výfuky, ráfiky, prvky nasávania vzduchu a interiér s palubnou doskou, ručnou brzdou, riadiacou pákou, červenými sedadlami a volantom. Súčasťou superauta LEGO je aj minifigúrka vodiča Ferrari, ktorú deti môžu posadiť za volant.

Stavebnice zo série LEGO Speed Champions umožňujú deťom a vášnivým fanúšikom áut postaviť si verzie replík niektorých z najznámejších vozidiel na svete. Každý model auta môžete zostaviť pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym digitálnym staviteľským dobrodružstvom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..