Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Pretekárske auto McLaren Formula 1 2023 76919

Zbierajte, stavajte a hrajte sa na preteky s tmto hrakrskym autom McLaren

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Pretekárske auto McLaren Formula 1 2023
SKU 76919
Kusy 245
Séria LEGO Speed Champions
Cena LEGO 24,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 9 rokov si môžu zozbierať, postaviť a vystavovať toto hračkárske auto LEGO Speed Champions McLaren Formula 1 2023 (76919). Elegantné hračkárske vozidlo F1 obsahuje niekoľko ikonických dizajnových detailov podľa skutočného pretekárskeho auta, ktoré hrdo oslávilo 60. výročie založenia spoločnosti McLaren Racing a súťažilo na majstrovstvách sveta Formuly 1 2023.

Model vozidla McLaren obsahuje mnoho realistických prvkov: čierno-oranžová lakovaná grafika, logá tímu a sponzorov, kolesá s potlačou Pirelli a oranžovú bezpečnostnú ochrannú funkciu halo. Súčasťou zostaviteľného auta je aj minifigúrka vodiča, ktorú si deti môžu posadiť za volant a zahrať si napínavé preteky.

Stavebnice zo série LEGO Speed Champions umožňujú deťom a vášnivým fanúšikom automobilov postaviť si repliky niektorých z najznámejších vozidiel na svete. Stavitelia si môžu vytvoriť vysokokvalitné modely z kociek LEGO s výraznými detailmi. Každé hračkárske auto možno postaviť aj pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..