Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Obedár Rokfort 5007891

arovn obedr pre malch fanikov Harryho Pottera

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Obedár Rokfort
SKU 5007891
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 7,99 €

Popis produktu

Ozvláštnite obed svojho dieťaťa štipkou kúziel s obedárom LEGO Harry Potter Rokfort. Vrchnák obedáru zdobí ilustrácia postáv LEGO Harry Potter a vo vnútri sa skrýva pohyblivá priehradka na oddelenie rôznych druhov jedál. Predstavuje teda skvelý darček pre deti od 3 rokov. Vrchnák sa dá ľahko odpojiť a použiť ako tanier, čo určite docenia zaneprázdnení malí čarodejníci, čarodejnice a muklovia, ktorí si práve vychutnávajú obednú pauzu pred ďalším dobrodružstvom!

  • LEGO Harry Potter Obedár Rokfort – Tento odolný obedár z polypropylénu zdobí ilustrácia postáv LEGO Harry Potter. Zábavný nápad na darček pre deti od 3 rokov
  • Jednoducho praktický – Obedár má ľahko otvárateľné úchytky, vďaka ktorým drží vrchnák na mieste a jedlo ostáva čo najdlhšie čerstvé. Súčasťou je aj pohyblivá priehradka vo vnútri na oddelenie jednotlivých druhov jedál. Vrchnák možno použiť ako tanier
  • Obedujte na cestách – Obedár meria vyše 16 cm na dĺžku, 13 cm na šírku a 7 cm dohĺbky. Pre kompletný obedový zážitok skombinujte obedár s LEGO Harry Potter Fľašou na pitie Rokfort (na predaj samostatne)

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..