Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Plyšový chlapík prezlečený za hotdog 5007565

Prtuln plyk v podobe chlapka prezleenho za hotdog na hranie a vystavenie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Plyšový chlapík prezlečený za hotdog
SKU 5007565
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 22,99 €

Popis produktu

Doprajte deťom úžasný párok v rožku, teda tohto chlapíka prezlečeného za hotdog LEGO – všetko v mene zábavy! Táto zväčšená verzia populárnej minifigúrky LEGO z 13. série, vyrobená z mäkkej látky, je ako stvorená na vymýšľanie príbehov a bude skvelým spoločníkom na cestách, no zároveň dokáže stáť bez opory na rovných povrchoch, a tvorí príjemnú ozdobu izby, keď sa s ním práve nehráte.

  • Plyšový chlapík prezlečený za hotdog LEGO – Zväčšená minifigúrka LEGO na maznanie, hranie a vystavenie. Súčasť zberateľskej série plyšákov LEGO
  • Mäkká a prítulná – 100 % polyesterová látka s vyšívanými dekoratívnymi prvkami. Vypchatá polyetylénovými guľôčkami
  • Má odolnú konštrukciu a rovné nohy, vďaka ktorým dokáže stáť na rovných povrchoch – Plyšový chlapík prezlečený za hotdog meria vyše 22 cm na výšku a je zábavným darčekom pre deti a fanúšikov stavebníc LEGO v každom veku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..