Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Iron Man a Železná légia vs. vojak Hydry 76288

asn stavebnica s Iron Manom na zkladni Hydry

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Iron Man a Železná légia vs. vojak Hydry
SKU 76288
Kusy 135
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 20,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dobrodružná superhrdinská stavebnica LEGO Marvel Iron Man a Železná légia vs. vojak Hydry (76288) pripomína scénu z filmu Avengers: Age of Ultron od Marvel Studios, kde Iron Man a dvaja Železní legionári letia na opevnenú základňu vojaka Hydry. Táto superhrdinská stavebnica je plná parádnych funkcií a doplnkov, takže je skvelou hračkou pre deti, najmä pre fanúšikov Avengers od 6 rokov.

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky: Iron Mana, 2 Železných legionárov a vojaka z Hydry. Zostaviteľný model Iron Mana má otvárací priezor a drží energetický blaster. Vojak Hydry má vystreľovač. Súčasťou sú priehľadné modré kocky, ktoré vzbudzujú dojem, že minifigúrky lietajú. Zostaviteľná základňa Hydry obsahuje 2 vystreľovače pripevnené k otočnej podlahe,kam deti môžu postaviť vojaka Hydry a zamieriť na prichádzajúcich superhrdinov. Na vrchole veží základne sú 2 páry (nestrieľajúcich) raketometov na odvrátenie útoku. Doplnkové digitálne funkcie nájdete v aplikácii LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..