Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO The Avengers Assemble: Age of Ultron 76291

Epick superhrdinsk stavebnica s minifigrkami Avengers

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO The Avengers Assemble: Age of Ultron
SKU 76291
Kusy 613
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavebnica Avengers Assemble: Age of Ultron (76291) je zberateľský superhrdinský model LEGO plný autentickej akcie Avengers. Vďaka kultovým postavým od Marvelu a modulárnemu mega dizajnu je ideálnym darčekom pre fanúšikov superhrdinských stavebníc, minifigúrok LEGO Marvel a modelárstva od 10 rokov.

Stavebnica je založená na veľkej bojovej scéne z úspešného filmu Avengers: Age of Ultron od Marvel Studios. Súčasťou všestrannej stavebnice je 5 minifigúrok Avengerov – Hawkeye, Black Widow, Captain America, Iron Man a Thor – veľká figúrka Hulka a 3 minifigúrky vojakov Hydry. 5 modulov, ktoré tvoria stavebnicu, možno prekonfigurovať na nekonečné herné možnosti alebo ich skombinovať a vytvoriť tak pôsobivý výstavný kúsok. Stavebnica obsahuje rôzne zbrane a doplnky, ktoré inšpirujú k nápaditým hrám na postavy, ako aj terénne vozidlo. Intuitívna aplikácia LEGO Builder umožňuje deťom približovať, otáčať modely v 3D, ukladať stavebnice a sledovať postup pri stavaní.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..