Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Chryzantéma 10368

LEGO Icons 10368 Chryzantma, vstavn ksok do kancelrie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Chryzantéma
SKU 10368
Kusy 278
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte si oddychovú činnosť s kvetinovou stavebnicou Chryzantéma pre dospelých zo série LEGO Icons (10368). Chryzantéma je obľúbeným motívom v tradičnom čínskom umení a spomedzi klasického kvarteta krásnych rastlín známeho ako Štyria džentlmeni reprezentuje jeseň. Užite si vedomý staviteľský projekt vy alebo doprajte túto nadčasovú kvetinu milovanej osobe ku akejkoľvek príležitosti.

Táto prepracovaná replika kvetiny s polohovateľnými listami a okvetnými lístkami vyobrazuje sýtooranžový kvet v púčiku, ako kvitnúci kvet a takisto v plnom rozkvete a dodáva sa s pastelovozeleným kvetináčom so zlatým pásikom na podstavci s dreveným efektom. Model hravo postavíte a potom z neho bude elegantný stredobod akéhokoľvek priestoru, ktorý môžete ho vystaviť spolu s ďalšími stavebnicami z Botanickej kolekcie LEGO (predávané samostatne).

Objavte miesto na oddych s inšpiratívnou sériou kreatívnych staviteľských projektov LEGO pre dospelých. V aplikácii LEGO Builder nájdete digitálnu verziu pokynov na stavanie.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..