Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Lietajúce auto Ford Anglia 76424

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Lietajúce auto Ford Anglia
SKU 76424
Kusy 165
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pripomeňte si napínavú cestu Harryho Pottera a Rona Weasleyho do Rokfortu v lietajúcom aute Ford Anglia (76424) s touto fantastickou hračkou pre deti od 7 rokov. Dobrodružné hračkárske auto z kociek LEGO má otváracie dvere a odnímateľnú strechu, takže doň ľahko umiestnite minifigúrky Harryho Pottera a Rona Weasleyho a figúrku sovy Hedvigy. V kapote je miesto na kufor, Harryho a Ronove prútiky a Ronovho domáceho miláčika, potkana Prašivca.

Táto kvalitná stavebnica pre deti bude tým najlepším darčekom k narodeninám, či len tak pre chlapcov a dievčatá, ktoré si môžu zinscenovať ikonickú scénu z filmu Harry Potter a Tajomná komnata a vymýšľať vlastné čarovné príbehy.

Tento model dobrodružného vozidla možno skombinovať s ďalšími stavebnicami zo série LEGO Harry Potter (predávané samostatne), a inšpirovať predstavivosť mladých čarodejníkov, čarodejníc a muklov, ktorých čaká ešte viac herných možností.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..