Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kai a útok draka 71801

Stavebnica LEGO s aknm hrakrskym drakom a 2 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kai a útok draka
SKU 71801
Kusy 24
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 9,79 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 6 rokov sa môžu zahrať na dobrodružstvá z 2. série televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising so stavebnicou LEGO Kai a útok draka (71801). Deti sa môžu ponoriť do stavby úplne prvej akčnej hračky s drakom LEGO NINJAGO predtým, než drakovi zaklapnú zlatý chvost a sledovať, ako sa vrhne do akcie.

Táto stavebnica sa dodáva s 2 minifigúrkami: Drak Kai s mečom katana, ktorý jazdí na zostaviteľnej figúrke draka, a Strážca vo vlčej maske s doplnkom kuše. Deti si môžu zinscenovať súboje medzi týmito postavičkami LEGO NINJAGO o modrý prvok dračej sily z polohovateľných úst akčnej figúrky draka.

Zvyšok série zostaviteľných nindžovských hračiek LEGO NINJAGO pre deti je plný robotov, vozidiel a chrámov, takže fanúšikovia si môžu zinscenovať príbehy so svojimi hrdinami (stavebnice sú predávané samostatne). Každú fantazijnú hračku možno postaviť pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..