Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Stredoveké námestie 10332

Stavebnica LEGO Icons Stredovek nmestie pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Stredoveké námestie
SKU 10332
Kusy 3304
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 229,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si oddychovú aktivitu so stavebnicou LEGO Icons Stredoveké námestie (10332) pre dospelých. Táto prémiová stavebnica bude skvelým darčekom pre milovníkov histórie a ide o novú verziu obľúbenej stavebnice Stredoveké trhovisko z roku 2009 s dedinkou Felsa, v ktorej na vás čakajú nové príbehy. V modeli nájdete malebné budovy z dávnych čias vrátane starej farmy, syrárne, hostinca Zlomená sekera, dielne tvorcu štítov a strážnej veže.

Vychutnajte si pohlcujúci staviteľský projekt osamote alebo spolu s priateľmi a pretvorte staré objekty a budovy plné prepracovaných detailov v interiéri aj exteriéri. Vyberte si z viacerých rôznych konfigurácií modelu a postavte pútavý výstavný kúsok. Následne sa ponorte do zábavného vymýšľania príbehov s historickou zostavou minifigúrok vrátane podvodníka, tesára, vyberača daní, tkáča gobelínov, nosiča štítu a strážcu veže.

Preskúmajte celú sériu tvorivých stavebníc LEGO, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre dospelých (predávané samostatne). Aplikácia LEGO Builder obsahuje digitálnu verziu pokynov na stavanie, ktoré sú pribalené k stavebnici.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..